14 dagen & 105 spullen

By

mrt 22, 2015 Groen doen, Inspiratie , , , , , 0 Comments

Door Miss Little Green Dress

Yes, ik heb de tweede week van de #MinsGame gehaald! Na de soepele eerste week was ik benieuwd of de volgende zeven dagen me net zo makkelijk af zouden gaan. Ik besloot om in het weekend alvast vooruit te werken en spullen te gaan zoeken voor de komende dagen. Zo had ik meer tijd om dozen, lades en diepe kasten door te spitten en genoeg spullen op te ruimen.

Leuk was dat mijn opruimwoede ook Miss Green inspireerde, zij riep haar volgers op om de Minimalism Game met me mee te spelen. En hier de spullen die ik de afgelopen week heb weggedaan, de teller staat al op 105 spullen minder!

Dag 8 t/m 11

MinsGame dag 8, overzicht van de opgeruimde spullen

Thema was textiel, op de sloffen na allemaal naar de kringloop!

MinsGame dag 9: overzicht van de opgeruimde tassen

Bags, bags, bags. En dan heb ik er ook nog een aantal bewaard…

Dag 11: Linnenkast opgeruimd

De linnenkast & sokkenla doorgespit, veel versleten spul! Moet wel snel nieuwe sokken kopen..

Overzicht van afmelding nieuwsbrieven en FB groepen

Tijd om ook mijn digitale leven op te ruimen. Afgemeld voor nieuwsbrieven & FB groepen….

 

Dag 12 t/m 14

Hoewel ik dus¬†toch weer meer dan genoeg spullen had die weg konden, begon¬†ik het wel moeilijker te vinden. Want wat als ik deze sokken, dat dekbedovertrek of die kerstmuts nou toch nog een keer nodig zou hebben? Gelukkig sleepte mijn mantra me er doorheen…

Heb ik ze het afgelopen jaar gebruikt? Nee? Weg!

MinsGame dag 12, tweede ronde kledingkast

Iemand nog een Kerstmuts nodig? Nee? Tijger-diadeem dan?  Ok, ok, naar de kringloop.

Mins Game dag 13: Little Green Dress kast opgeruimd.

De Little Green Dress kast opgeruimd, veeel verlopen flyers!

 

 

 

 

MinsGame dag 14, stapel magazines opgeruimd

Stapel magazines voor de kringloop, op naar een tweede leven!

Opruim quote uit Flow kalender

Zelfs de Flow-kalender helpt mee, mooie gedachte tijdens het opruimen. 

Check ook de badkamer!

Tot nu toe heeft¬†mijn mantra¬†nog goed gewerkt, maar ook nu ¬†ben ik weer benieuwd hoe moeilijk het de komende week gaat worden. Gelukkig werken de appjes en berichten van mijn meespelende¬†vriendinnen erg stimulerend. Ook zij hebben al bergen kleding (oude sokken!), boeken en CD’s naar de kringloop gebracht.

Mocht je zelf ook aan het opruimen zijn, vergeet dan ook je badkamer niet! In onze MinsGame club is er is al veel oude make-up en ander beautyspul verdwenen. Daar duik ik de komende week dus ook maar eens in. Op naar week 3!

Wil je op de hoogte blijven van mijn #MinsGame opruim-resultaat? Op Twitter & Instagram deel ik dagelijks een foto van mijn opgeruimde spullen.

Lees hier over mijn eerste week opruimen
Lees hier over mijn derde week opruimen
Lees hier over mijn laatste week opruimen

Leave a Reply