Veelgestelde vragen

Zit er wel iets in mijn maat bij?
Hoe meer mensen er komen ruilen, des te meer maten en stijlen er aanwezig zullen zijn. We kunnen je natuurlijk niets garanderen, er zullen meer items zijn in ‘gemiddelde’ maten. Laat je verassen door de verschillende items en stijlen die andere deelnemers meenemen en vind nieuwe schatten voor je garderobe!

Wat moet ik meenemen?
Om te garanderen dat er voor iedereen iets leuks te ruilen is, vragen we je om minsten 3 kledingstukken mee te nemen. De kleding dient schoon gewassen en nog in goede staat te zijn. Verder mag het alles zijn maar ondergoed, zwemkleding, panties en sokken mogen in je kast blijven.

Accessoires zijn natuurlijk ook van harte welkom! De regel hierbij is dat 2 accessoires gelden voor 1 kledingstuk. Zo ben je met 6 accessoires, of een combi van kleding & accessoires, dus ook van harte welkom.

Wat gebeurt er met de kleding die overblijft?
Alle overgebleven items worden gedoneerd aan Stichting Sympany en komen dus goed terecht.

Hoe koop ik een kaartje?
Je kan een kaartje voor onze ruilfeesten kopen via onze website. Je kunt ook een gratis kaartje voor een van onze volgende feesten verdienen door eerst een keer als vrijwilliger te helpen op een kledingruil.

Hoe werkt het ruilen?
Nadat je jouw items hebt ingeleverd wordt alles netjes opgehangen en kun je kleding gaan passen. Nadat iedereen is uitgepast zullen de gewilde kledingstukken worden verloot. Ben je de enige die het kledingstuk wil hebben dan krijg je het meteen mee. Zijn er meerdere gegadigden, dan zal er worden geloot. Alle overgebleven kleding wordt gedoneerd aan Stichting Sympany.