Favoriete ruilitems!

By

dec 31, 2013 Groen doen, Kledingruil, Little Green Dress, Styling , , , , 1 Comment

Door Miss Little Green Dress

Na ruim vier jaar kledingruilen heb ik heel veel leuke items in mijn kast die ooit van een ander waren. Maar mijn favoriete ruilitem is het bovenstaande jurkje dat ik ooit op een kledingruil in Den Haag heb gescoord. Ik word er elke keer weer blij van, hij is een beetje retro en kan zowel op feestjes als casual worden gedragen.

Vorige week vroeg ik jullie wat jullie favoriete ruilitems waren. Onder de leukste verhalen & foto’s verloten we twee fijne verwenpakketten met de goodies van 2013. En dit is wat jullie ons mailden.

Favoriete ruilitems van Bianca

Favoriete ruilitems van Bianca

Jasje en jurkje van Bianca

Bianca stuurde ons deze foto van een zwart wollen jurkje en een groen glitterjasje. Ze schrijft: “Deze items heb ik bemachtigd op de kledingruil in de bibliotheek in Groningen en samen vormden zij voor een complete outfit deze kerst. Meteen ook een mooie aanleiding om, na complimenten over¬†met name het jasje,¬†uit te leggen hoe ik eraan kwam en andere dames enthousiast te maken voor het fenomeen kledingruilen!”

 

 

 

 

Favoriete ruilitem van Inge

Favoriete ruilitem van Inge

Bodywarmer van Inge 

Inge ruilt heel wat af en zo heeft ze deze korte bodywarmer bemachtigd. Ze mailt ons: “Hier zie je mij in een korte bodywarmer van mijn schoonmoeder Gerda. Die is 73 en nog steeds hip. Ik gaf haar een net colbertje, dat ik zelf weer had gekregen van vriendin Sandra. Dat had ik geruild tegen een grijs jurkje dat ik eerder had geruild voor een blauw colbertje…¬†Lekker bezig! Maar ik geloof dat ik deze bodywarmer voorlopig even houd ;)”

 

 

 

 

Favoriete ruilitem van Sascha

Favoriete ruilitem van Sascha

Jurkje van Sascha

Sascha bezoekt regelmatig onze kledingruilfeestjes en stuurde ons deze leuke foto van haar in China. “In juni 2013 ging ik met een tas vol geruilde kledingitems op reis door China. Dit jurkje is favoriet! Ik had het speciaal aangetrokken op de dag dat mijn vriend Vincent ook in China arriveerde. Ik wilde hem natuurlijk wel in mijn mooiste outfit verwelkomen! Het was onze eerste vakantie samen en we hebben een fantastische tijd gehad. Ik heb het jurkje geruild op een kledingruil van Little Green Dress¬†in Amsterdam.”

 

 

 

En de winnaars zijn…

De winnaars van het goodiepakket van 2013 met o.a.¬†een Flow Magazine, thee van Clipper Tea en fijne producten van Lush zijn geworden… Bianca en Sascha! Als jullie je adresgegevens mailen naar info@littlegreendress.nl dan sturen we het pakket zo snel mogelijk naar jullie toe. Veel plezier ermee!

Ben je enthousiast en wil je zelf ook wel eens kleding komen ruilen? Kom dan op zondag 9 februari naar onze kledingruil in Utrecht!


Comments

  • Fabiana
    apr 4, 2014 at 23:10 Reply

    Ja leuk! De Mareen is hier ook nog steeds een fiaorvet, zowel voor mijn meiden als voor mezelf. Je dochter straalt helemaal op de foto’s, leuk om te ziengroetjes, Elske

Leave a Reply