Hoera, lege ruimte!

By

mrt 30, 2015 Groen doen, Inspiratie , , , , , 2 Comments

Door Miss Little Green Dress

Hoera, na drie weken Minimalist Game en 253 spullen opruimen begint er ruimte te gloren in mijn huis! Op de bovenstaande foto zie je welke spullen er naar de kringloop, verkoop en milieustraat gaan. En er zijn al heel wat andere spullen in de papierbak, glasbak, plastic bak en, toch ook maar, de vuilnisbak gegaan.

Dag 15 t/m 18

De eerste dagen van week drie begon ik met opruimen op het balkon, de DVD-kast en de studeerkamer.

Plastic potjes van het balkon op dag 15 van de MinsGame

Ook het balkon moet er aan geloven. Weg met dode planten en stapels plastic potjes!

MinsGame dag 16: DVD kast opgeruimd

De opruimwoede heeft de DVD-kast bereikt… 16 DVD’s mogen weg.

 

 

 

 

 

 

 

MinsGame dag 17: kantoorspullen

Start gemaakt met de studeerkamer, dag oude syllabi en snelhechtmapjes!

MinsGame dag 18, nieuwe lading spullen uit de studeerkamer.

Nog maar een nieuwe lading spullen uit de studeerkamer.

 

 

 

 

 

 

Dag 19 t/m 22

En verder met de badkamer en kastenlades. Wat ik daar allemaal niet aan ongebruikte, en onnodige, spullen in bewaarde….

MinsGame dag 19: make-up

Ladingen oude make-up die werd bewaard voor…tja..themafeestjes?

MinsGame dag 20: laatje opgeruimd

Tijd om lades open te trekken. De buit uit 2 lades en mijn portemonnee.

 

 

 

 

 

 

MinsGame dag 21: opnieuw een lade opgeruimd

In de studeerkamer nog een la opgengetrokken. Deze pennen werkten dus niet meer.

 

MinsGame dag 22: boomerangcard verzameling

Tijd om mijn oude verzameling boomerang kaarten op te schonen!

 

Nog 1 week te gaan!

Met nog maar een week te gaan ben ik nu al ontzettend blij dat ik ben begonnen aan de Minimalism Game. En de vriendinnen die met me meedoen ook; ik ontvang regelmatige vrolijke whatsappjes als “Scheelt een hoop troep!” en ‘Bedankt voor de motivatie, dit had ik anders nooit gedaan.”

Het opruimen lijkt ook makkelijker te gaan, misschien omdat ik veel van de spullen die ik deze week heb opgeruimd al geruime tijd niet heb gebruikt. Kleine kans dus dat ik ze ga missen…. En ondertussen groeit mijn motivatie nu ik het resultaat ook in mijn huis terug zie. Lege ruimte, ik hou er van!

Kom maar door week 4, nog 212 spullen te gaan : )

Wil je op de hoogte blijven van mijn #MinsGame opruim-resultaat? Op Twitter deel ik dagelijks een foto van mijn opgeruimde spullen.

De Minimalist Game: de regels
Mijn eerste week opruimen
Mijn tweede week opruimen


Comments

 • Ted Bruijn
  apr 1, 2015 at 09:08 Reply

  Héél!
  Vorige week 5 (!) vuilniszakken vol kleren naar de kringloop gebracht. Hoeveel zwarte-t-shirts-met-lange-mouwen heeft een mens… vr√≥uw nodig?
  Ik ga na de kleerkasten zeker door met laden; al die ‘je weet nooit’ en vergeten spullen…
  Maar de beste kledingstukken gaan binnenkort mee naar Haarlem!

 • Ted Bruijn
  apr 1, 2015 at 09:09 Reply

  Héél inspirerend! Bedoel ik.

Leave a Reply