Huur ons in

Huur ons in_header

Organiseer je een festival, vrijgezellenfeest of bedrijfsevent en ben je op zoek naar een vernieuwende en duurzame invulling van je dag? Huur Little Green Dress in! Voor een groot of klein publiek organiseren we al onze feesten en workshops op maat. Met onze ruime ervaring denken we ook graag mee over het concept en de marketing van je organisatie of evenement.

Neem nu contact op of lees reacties van onze opdrachtgevers

 

Kledingruil (standaard)

Onze standaard kledingruil heeft haar succes bewezen tijdens vele Kledingruil Extravaganza’s. Voor jou organiseren we graag een persoonlijke, op maat gemaakte kledingruil waarbij we de kleding verdelen via het Little Green Dress verlotingssysteem. Zo maakt iedereen evenveel kans op de populaire kledingstukken en heeft het ruilfeest een intieme, gezellige en open sfeer.
Geschikt voor: vrijgezellenfeest, bedrijfsevent of -uitje, buurtfeesten en meer.

Open kledingruil

De open kledingruil is een hit op festivals en grote evenementen. Het concept van de open kledingruil is dat mensen een aantal kledingstukken inleveren en hierna een evenredig aantal andere kledingstukken mogen uitkiezen. Zo kunnen grote groepen doorlopend aan de kledingruil meedoen en kan er vooral veel kleding worden geruild.
Geschikt voor: festivals en evenementen met meer dan 50 deelnemers.

Stylingwedstrijd

Met de stylingwedstrijd daagt Little Green Dress mensen uit om met een vaste set kleding en accessoires een paspop of levend model zo stijlvol mogelijk aan te kleden binnen een beperkte tijd (5-10 min). Hierna wordt de outfit op de foto gezet. Deze foto wordt via social media of een website gedeeld, waarna men kan stemmen op de beste outfit. Het is ook mogelijk de stemming live ter plaatse te organiseren. De stylingwedstrijd is een goede manier om jouw publiek creatief te laten omgaan met kleding en traffic te genereren naar social media kanalen of website.

Kledingruil inhuur

Photobooth

Duik met je vrienden de vrolijke Little Green Dress photobooth in en laat een aandenken maken aan een gezellige dag. Wij leveren de Photobooth, accessoires en een professionele fotograaf die de deelnemers op de foto zet. Kijk hier voor een voorbeeld.

Stylingadvies

Een professionele stylist vertelt in een workshop of 1-op-1 meer over de verschillende lichaamstypes en welke kleding hierbij het beste past. Daarnaast gaat ze met de deelnemer(s) op zoek naar kleding die hem/haar het beste staat. Life changing!

Restyler

Iets nieuws maken van bestaande materialen, dat is waar een restyler goed in is! De restyler vermaakt ter plekke kleding die kapot is, of een nieuw leven kan gebruiken. Van een jurk wordt een rok gemaakt, van een oude spijkerbroek een stoer schort of een tas en kleding kan op maat worden gemaakt voor deelnemers.

Photo Booth, stylist en restyler

Concept & Advies

Little Green Dress heeft ruime ervaring met het organiseren van (duurzame) evenementen en het bedenken en uitvoeren van activerende marketingactiviteiten. We denken graag met je mee over het concept van jouw activiteit, idee of organisatie.

Daarnaast geven we jouw organisatie ook graag communicatieadvies. Hoe zet je jezelf in de spolights bij de juiste doelgroepen? Little Green Dress verzorgt op verzoek strategie en uitvoering.

En verder….

Hebben we ook goede contacten met duurzame cateraars, kunnen we een prachtige goodietafel voor je deelnemers inrichten en denken we graag mee over alles wat we nu vergeten zijn te vermelden!

Neem nu contact op en vertel ons wat je zoekt.

 

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers