Kom ruilen


Kom ruilen_header

Door een Little Green Dress evenement bij te wonen bespaar je geld, vernieuw je je garderobe, ben je duurzaam bezig Ă©n maak je ook nog eens een ander blij met jouw ongedragen kleding. Het idee is simpel:

Ruim je kast op

En dan ook echt. Het geeft een opgeruimd gevoel als je de gedachte loslaat dat die broek je “ooit nog wel weer gaat passen” of dat er “heus nog wel een gelegenheid komt voor die jurk”. Ook de ons allen bekende miskopen hebben nu een goede bestemming. Opruimen en loslaten dus.

Koop een kaartje

Via deze website koop je heel gemakkelijk een kaartje voor een van de Little Green Dress evenementen. Bedenk je op het laatste moment dat je het feest niet wilt missen, dan kan je een kaartje aan de deur kopen. Kijk wel even op de website of het evenement niet is uitverkocht…

Neem je vriendinnen mee

Het wordt pas echt een goed feest wanneer je al je vriendinnen ook uitdaagt hun kast op te ruimen. Jullie kunnen dan samen op jacht naar nieuwe stukken voor jullie garderobe. Samen naar een Little Green Dress kledingruil is gezellig, voordelig en ook nog eens erg duurzaam.

Ruil!

Bij binnenkomst kun je je kleding bij ons inleveren. Wij hangen het allemaal aan de kledingrekken en stallen de accessoires netjes uit. Daarna mag je gaan passen! Hang de kleding na het passen wel weer terug, zo kunnen andere het ook passen. Als iedereen is uitgepast, hang je de kleding die je wilt hebben aan een leeg rek.

Deze kleding zullen we gaan verdelen onder de deelnemers. Ben je de enige die iets wilt hebben? Dan krijg je het meteen mee. Zijn er meer gegadigden, dan loten we er om. De kleding die overblijft schenken we aan Stichting Sympany. Zo komt echt alle kleding goed terecht!

Koop je ticket hier!