Partners

Little Green Dress werkt samen met een groot aantal inspirerende bedrijven en mensen. Meer informatie over hen vind je hieronder.

Wil je ook met ons samenwerken? Neem dan contact op via info@littlegreendress.nl, we horen graag van je!

Sympany
Sympany is een ontwikkelingsorganisatie en één van de grootste kledinginzamelaars van Nederland. Alle kleding die overblijft na onze kledingruilfeesten wordt aan hen gedoneerd. Via haar kledinginzameling haalt Sympany geld op waarmee ze ontwikkelingsprogramma’s steunt die de kansen op zelfredzaamheid vergroten. Daarnaast steunen ze unieke recyclingsprojecten en helpen ze mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt aan werk in Nederland.
Meer informatie: www.sympany.nl

Lush
De eerlijke, verse en biologische verzorgingsproducten zijn een vaste waarde op onze goodietafel. De duurzame producten van Lush sluiten goed aan bij het gedachtegoed van Little Green Dress en we zijn dan ook erg blij met hen als partner!
Meer informatie: www.lush.nl

BewustGoed
Ecowebshop BewustGoed wil een fair en duurzaam leven voor iedereen toegankelijk maken. Het BewustGoed assortiment is met aandacht uitgezocht en bestaat uit fijne ecovriendelijke, fairmade en fairtrade producten. Deze vind je met regelmaat ook terug op onze groene goodietafel.
Meer informatie: www.bewustgoed-winkel.nl

BelleRedesign
Bellefleur is een waar redesign talent. Met haar liefde voor re- en upcycling geeft ze kleding en andere producten een stijlvol tweede leven. Op onze kledingruilfeesten gaat ze met kleding en de naaimachine aan de slag om ze nog leuker te maken.
Meer informatie: www.belleredesign.nl

Meral Soydas Fotografie
Meral Soydas maakt prachtige, sfeervolle foto’s van onze kledingruilfeesten. Daarnaast is ze ook actief als bruidsfotograaf en past ze met haar enthousiasme uitstekend bij Little Green Dress.
Meer informatie: www.meralsoydas.nl

Fanny Evers Communicatie
Fanny Evers is al sinds de oprichting betrokken bij Little Green Dress. Deze creatieve communicatievakvrouw maakt foto’s op onze kledingruilfeesten en denkt mee over de marketingcommunicatie.
Meer informatie: www.fannyevers.nl