Proost!

By

jan 3, 2014 Styling , , , , , 0 Comments

Door Tanja Hoff

Tegen de tijd dat je dit leest is 2014 al aangebroken, ingewijd en al lang geen nieuw jaar meer. Maar terwijl ik dit schrijf zit ik nog in het oude 2013 en is 2014 nog een schoon, nieuw, prachtig, begeerlijk nog nooit gedragen jurkje die al je dromen in vervulling gaat laten komen als je het draagt.

Zo‚Äôn jurkje als ik gisteren heb gekocht. Zo‚Äôn jurkje waarmee het niet meer uitmaakt hoe en met wie¬† ik ‚Äėt oude jaar ga uitluiden, alleen of met geliefden, groot feest of heel intiem…. het is al goed.

Nieuwjaarsduik door Tanja Hoff

Een pittig jaar

Ik ben blij om dit jaar achter me te mogen laten. Het was een pittig jaar waar het voelen van diepe liefde hand in hand ging met onpeilbaar verdriet, onzekerheid en angst. Ik heb wegen achter me gelaten en nieuwe kansen gekregen. Dit jaar heeft me getekend maar weet je, een leren jas wordt alleen maar mooier, aangenamer en waardevoller met de tekening van de jaren (en mag in geen kledingkast ontbreken), dus……

Terug naar mijn nu nog onbevlekte prachtig oud-blauwe jurkje met rits op de rug (Heel belangrijk die rits, dat detail maakt hem voor mij).

Proost!

Ik proost op 2014 met jou. Ik weet zeker dat het een voorspoedig, stabiel, gezond, superfijn jaar gaat worden. Dat de zon iedere dag mag schijnen. Ik ben er klaar voor.

Over Tanja
Tanja Hoff (40) is kledingstyliste en tekent. Voor Little Green Dress schrijft zij iedere maand over kleding, mensen en haar verwondering over beide. Daarnaast is ze ook regelmatig aanwezig op de kledingruilfeesten van Little Green Dress om mensen te helpen hun eigen stijl te vinden. Meer informatie over Tanja vind je op www.tanjahoff.nl

 

Leave a Reply