Testimonials

Little Green Dress organiseert regelmatig kledingruilfeesten in opdracht. Hieronder kun je lezen wat onze opdrachtgevers van onze duurzame evenementen dachten.

Heb je interesse in het inhuren van Little Green Dress voor jouw duurzame evenement? Neem dan contact op via info@littlegreendress.nl, we horen graag van je!

Gemeente Amersoort
In mei 2013 heeft Little Green Dress een kledingruilevenement georganiseerd op het T-festival van de gemeente Amersfoort.

“De kledingruil was een leuke toevoeging aan de sfeer en het beeld van het festival. Ik vond ook dat jullie het handig geregeld hadden met de spullen en de hulp. We zijn dan ook erg tevreden.”
Arieke van Andel – Gemeente Amersfoort

Stichting Humana
Humana organiseerde in mei 2012 de eerste editie van het Humana Reloved Festival samen met Little Green Dress.

“Het festival was erg goed georganiseerd  en heeft veel positieve reacties opgeleverd. We zijn dan ook blij dat we Little Green Dress hebben ingeschakeld!”
Marc Vooges – Directeur Humana Nederland

Stichting 10:10 – Sanoma
Op De Dag van de Duurzaamheid 2012 organiseerden we een open kledingruil bij Sanoma Magazines. Deze duurzame activiteit was geïnitieerd door Stichting 10:10.

“Wij kijken heel tevreden terug op de kledingruil, met dank aan jou! Ik vond het heel erg goed georganiseerd en je zou een job als styliste kunnen overwegen :-)“
Henriette Brons – Stichting 10:10

Meet & Discover
Op woensdag 21 november 2012 heeft Little Green Dress een kledingruilevenement georganiseerd bij ontmoetingslocatie Meet & Discover.

“Was allemaal top geregeld! Een duurzaam en hip evenement dat veel nieuwe mensen kennis heeft laten maken met waar Meet & Discover! voor staat.”
Tianne van Woudenberg – Eigenaar Meet & Discover!