Vernieuwde website

By

sep 10, 2013 Inspiratie, Little Green Dress, Styling Comments are off

Door Helma Bovens

Toen Little Green Dress aan ons vroeg of wij de nieuwe website wilden maken, hoefden wij niet lang na te denken. Zo’n super initiatief steunen wij graag en wij hebben deze opdracht met veel enthousiasme aangepakt.

Om de juiste sfeer, stijl en structuur van de site boven tafel te krijgen hebben wij Maartje meegenomen in een intensief traject van vragen beantwoorden en moodboards maken. Dit alles om tot de essentie en het juiste gevoel van Little Green Dress te komen.

Vervolgens hebben wij samen met Maartje het verhaal van Little Green Dress flink gestructureerd. Wat over is gebleven is een heldere, vriendelijke, zakelijke site, waarbij de bezoeker centraal staat en uitgenodigd wordt om te komen ruilen, inspiratie op te doen of om Little Green Dress in te huren voor grotere evenementen. Naast het informatieve gedeelte is er een doe-het-zelf-blog met tips en trends, waarbij de energie van het scherm afspat.

Details voor modegevoel
Kleine details verwijzen naar mode, zoals de labels, de stiksels en de achtergrond. De kleur groen is fris en uitnodigend. Door het gebruik van de letters en de grootte daarvan is het geheel een tikkeltje zakelijke en stoer geworden.

Toen het ontwerp er eenmaal in grote lijnen lag, hebben wij onze webbouwer, Marlies van Vlinder Media ingeschakeld om het geheel te bouwen. Samen met haar hebben we de puntjes op de i gezet, zodat je nu met al het gemak het verhaal van Little Green Dress kunt lezen, een kaartje kunt kopen en uiteindelijk met een grote glimlach kunt genieten van je opgeruimde kledingkast en geruilde kleding.

Helma Bovens, Studio Het Mes
Studio voor visuele communicatie

Gerelateerde berichten