Week 1: 28 spullen minder

By

mrt 14, 2015 Groen doen, Inspiratie , , , , , , , 0 Comments

Door Miss Little Green Dress

Vorige week blogde ik over mijn deelname aan de Minimalist Game. Mijn doel is om dankzij dit spel minder spullen en meer tijd, rust en energie te krijgen. Inmiddels zit ik op dag 7 en staat de teller op 28 spullen minder, een goed begin!

De spullen die ik tot nog toe heb weggedaan…

Dag 1 tot 4: Langzaam warm draaien

 

MinsGame dag 1: paar oude schoenen

Schoenen die al 10 jaar in de kast staan…

MinsGame dag 2: Oude glazen

Twee glazen voor de kringloop

 

MinsGame Dag4: random crap

Tja, dit mocht duidelijk wel weg…

 

 

 

 

 

 

MinsGame dag 3: plastic snijplanken en rvs kommetje

Eerste ronde door de keuken

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 5 tot 7 : nu begint  het echt!

Hoewel de eerste dagen erg makkelijk waren, realiseerde ik me al snel dat ik al heel veel opruim, naar de kringloop breng, ruil of op Marktplaats verkoop. Ik begon me af te vragen of ik wel genoeg spullen had om weg te doen, helemaal omdat ik van de spullen van mijn vriend moet afblijven ; )

Gelukkig speel ik de Minimalism Game met 4 vriendinnen en dat maakt het opruimen nog leuker. En handig, zo¬†kom ik dankzij hun opruim acties ook weer op nieuwe opruim-idee√ęn. En we delen tips over nieuwe bestemmingen voor onze spullen: kledingruil, kringloopwinkel, milieustraat, vrijmarkt etc. Ik kan je dus zeker aanraden om de Minimalism Game samen met anderen te spelen!

MinsGame Dag5: CD kast opgeschoond

Dag CD’s, hallo Spotify!

MinGame Dag6: Zowaar nog kleding kunnen vinden in mijn kast die ik niet draag.

Naar de kledingruil ermee!

MinsGame Dag7: Tweede ronde door de keuken

Kijk nou wat er achterin de keukenkast werd vergeten

Less is the new more

Mijn nieuwe motto!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opruimtips welkom!

De eerste zeven dagen en 28 spullen zitten er op. Heb jij nog tips over spullen die ik zou kunnen wegdoen? Die kan ik de komende 21 dagen zeer goed gebruiken!

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van mijn #MinsGame opruim-resultaat? Op Twitter & Instagram deel ik elke dag een foto van mijn opgeruimde spullen.

Lees hier over mijn tweede week opruimen!

Leave a Reply