Win de goodies van 2013!

By

dec 22, 2013 Groen doen, Little Green Dress , , , 0 Comments

Door Miss Little Green Dress

Na afloop van elke Kledingruil Extravaganza kunnen de deelneemsters leuke producten kiezen van onze goodietafel. En ook dit jaar konden we onze kledingruilers weer verwennen met heerlijke goodies van duurzame, creatieve en sociale ondernemingen. In 2013 werden deze geleverd door Just Nuts, Bewust Goed, Lush, Sew Natural, Pretty Pure, Dilmah Thee,  Miss Bio, Clipper Tea en Ekelogical. Neem eens een kijkje op hun website of Facebookpagina en steun deze leuke ondernemers!

Win de goodies!

Win dit mooie goodiepakket!

Win dit mooie goodiepakket!

We hebben onze goodiekast eens goed opgeruimd en twee fijne verwenpakketen samengesteld met de overgebleven goodies. Wil jij kans maken op  een van deze prachtige pakketten met een Flow Magazine, handcrème van Ekelogical, thee van Clipper Tea, fijne producten van Lush, verzorgingsproducten van Miss Bio en Pretty Pure en een handig naaisetje van Sew Natural?

Retorische vraag leek ons zo : ) Om kans te maken dien je een foto van je favoriete geruilde kledingstuk op te sturen naar info@littlegreendress.nl. Vermeld hierbij ook waarom dit je favoriete item is en waar je het hebt geruild. Dit hoeft niet per se op een van onze ruilfeestjes te zijn geweest, maar dat mag natuurlijk wel!

De leukste foto’s plaatsen we 31 december op dit blog en dan maken we ook meteen de winnaar bekend. Succes!

 

Leave a Reply